Állatok világnapja feladatlap

2404172.jpg

Plüsskedvenckészítő műhelyünkkel egész Magyarország területén úton vagyunk! Meghívásotokra a ti iskolátokat is megátogatjuk! Akár 300 résztvevőt is ellátunk 1 délelőtt leforgása alatt kollégáink segítségével, párhuzamos plüsskedvenckészítő tanóra megtartásával.  Programunk 1 alkalmas és 45 perces! Első osztályosok is bátran résztvehetnek a mackókészítésen, hiszen azért vagyunk, hogy megtanítsuk őket a varrás alapjaira! Egész alsó tagozatok, de felsősök is nagy örömmel részt szoktak venni a szöszmötölésünkön, melyen kezeik között születhet meg egy kedves, pihe-puha bocs!

Kérj árajánlatot iskolátok településetek nevének és irányítószámának valamint egy kb. résztvevői látszámmal az alábbi e-mailcímünkre!

 barkacsmacko@gmail.com

___________________________________________________________________________________________

allatok_vilagnapja_feladatlap.jpg

2404172.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://macisgyakorlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1216697718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása